Wie ben ik

Even voorstellen

Wie ben ik

Een prachtige vraag die ik mezelf vaak heb gesteld.

Mijn naam is Carolien Oldenburg en dan............

                                  

Mijn Levensmissie :

In mijn leven heb ik vele processen mogen doorlopen opzoek naar mezelf , mijn weg naar zelfliefde en zelfrespect.  Om zo antwoorden te krijgen op verschillende levensvragen. Het gevoel hebben dat ik anders ben en dat ook steeds bevestigd krijgen door de buitenwereld en de situaties die zich voor doen, was mijn weg waarin ik ben opgegroeid. Maar ook een weg waarin ik een ongekend vertrouwen en weten had ,er is meer en ik word vanaf de zijlijn onvoorwaardelijk gesteund. In mijn zoektocht heb ik mij af en aan bezig gehouden met persoonlijke en spirituele groei, altijd was de natuur, maar ook dans en schrijven hierin een rode draad.

7 jaar geleden kwam dit alles in een stroomversnelling, nadat ik mezelf opnieuw mocht hervinden. Alles werd door elkaar gegooid, ik werd door elkaar gegooid. Ik had gedacht dat ik al vaak de bodem had aangeraakt, maar nu kreeg ik hier pas echt contact mee. Nu achteraf is dit één van de waardevolste les ooit geweest. Een belangrijke periode wat zorgde voor de ommekeer en waarin ik het belang van mindfulness en positieve mindset beter begon te begrijpen. Maar ook  een periode van energiebeheersing en echt leren luisteren naar mijn lichaam. Ik kreeg steeds meer inzicht over wie ik nu diep van binnen echt ben en hoe ik mijn reis wil vervolgen. Niet langer blijven hangen in het verleden, maar leven vanuit het hier en nu met een positieve kijk op de toekomst. Leven vanuit dankbaarheid voordat wat er is i.p.v. aandacht geven aan dat wat er niet is. Dit alles bleek mijn weg te zijn terug naar mijn natuurlijke essentie. Weer in contact komen met wie ik van nature ben vanuit vertrouwen en met een positieve blik.

 

Ik wandel graag in de natuur om hier weer echt verbinding te ervaren met mezelf en mijn lijf. De natuur een prachtig instrument waar ik graag van leer. Ik ben een dromer en empathisch aangelegd, maar ook een denker en om mijn hoofd leeg te maken schrijf ik graag (persoonlijke) gedichten. In dit alles vind ik inspiratie en voel ik mijn levensenergie weer vrij stromen, puur en zuiver.

Om mijn persoonlijke ervaringen en kennis vorm te geven koos ik voor de opleiding Essentie Therapeut en het starten van mijn praktijk aan huis Natuurlijke Lien. Het gevoel ik heb hier wat te doen ,ik begin nu pas ,krijgt nu steeds meer vorm. Vanuit mijn eigen (levens) ervaring en de technieken die ik mij nu eigen heb gemaakt ontstaat er een prachtige natuurlijke beweging d.m.v. liefdevolle aandacht en respect.

Ik ben leergierig ingesteld en ik zie het leven dan ook als één grote leerschool waarin we van elkaar kunnen en mogen leren. Dat wat we meemaken in dit leven kunnen we zien als een last, maar de kunst is om het om te draaien en het te gaan zien en gebruiken als jouw persoonlijke kracht. Ook het moederschap is een mooie uitdagende spiegel en houdt ook weer de nodige processen (innerlijk kind werk) in beweging. Door met een open houding en liefdevolle blik te kijken naar alles wat zich aandient, hoe moeilijk het soms ook is blijf ik en dus ook jij groeien. 

 

Mijn Praktijk missie : Natural Lien (Frans) staat voor Natuurlijke Verbinding.

Ervaren in het moment en delen met anderen vanuit natuurlijke verbinding is waar mijn praktijk voor staat. Niet meer opzoek naar bevestiging van buiten af maar luisteren naar je hart. Je lichaam weer in contact brengen met haar zelfhelend vermogen en deze op natuurlijke wijze activeren. Terug naar jouw natuurlijke essentie. 

 

Je kunt in mijn praktijk terecht voor onder meer, reading, healing of energetische (massage)behandelingen. Ik organiseer (stilte) wandelingen en meditatie avonden. Ik werk met natuurlijke producten zoals etherische oliën, Bach bloesem en edelstenen. Ook de pendel en (engelen)kaarten gebruik ik graag om jouw meer inzicht te geven. Tevens pas ik  visualisatie en ontspanning (mindfulness) oefeningen toe in mijn praktijk of tijdens een wandeling. Dit kan zowel op een locatie naar keuze of in of rondom de omgeving van Middelstum

Ik geloof in de kracht van de natuur en zal dit dan ook zoveel mogelijk proberen toe te passen, simpel weg omdat het mezelf heel erg blij en gelukkig maakt. En die energie geef ik graag door aan jou !

 

Het gaat mij om jou en dat wat er nu belangrijk is in jouw leven. 

Liefde is Energie en Energie is overal, laten we elkaar spiegelen in dat wat nu nodig is.

Ook jij hebt het recht om jouw missie uit te dragen en jouw ware potentie te leven.

 

Ik werk zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, puur en zuiver vanuit het hart.

Ik werk zowel met volwassenen als met kinderen .

Sessies geef ik in mijn praktijk of als het toelaat ook heerlijk buiten in de natuur.

 

Ik heb vele dromen en steeds meer beginnen ze uit te komen.

Droom je met mij mee !

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk waar je jezelf mag zijn.

 

Carolien

 

Be loving, caring and nuturing of yourself and others

Love Life by Lien