Een veelbewogen jaar !

waarin we op een bijzondere wijze worden uitgenodigd onze wereld te verkleinen en de stilte op te zoeken. Ondanks de verwarring en verdeeldheid in de wereld hoop ik dat je in deze tijd van tegenstellingen ook de liefde en verbinding kunt blijven voelen en ervaren. Zowel naar jezelf als naar een ander.

Als mensen al moeite hadden om overeind te blijven dan brengt deze crisis zaken aan het licht die ze werkelijk doet wankelen. De processen zijn diep, dat ervaar ik ook bij mijzelf en dat is heftig, maar tegelijk ook een kans om aan te grijpen. Het voelt soms alsof we de adem iets te lang moeten inhouden en zit er in de onderstroom een verlangen, een snakken naar diep kunnen inademen. Het leven weer volop inademen !

Ademen, het leek tot voor kort zo vanzelfsprekend. Je ademt in- en weer uit.
Nu dat voor velen niet meer zo vanzelfsprekend is, kan het je letterlijk en figuurlijk zelf ook de adem benemen. Alsof bij iedere ademhaling, je dieper verankerd raakt in de angst van deze tijd, wat zich uit in spanning in je lijf en leden. Die negatieve spiraal doorbreken is mogelijk. Hoe?
Door eenvoudigweg weer te gaan ademen.

Meditatie in het kort:
Word je bewust van wat je voelt, ook het negatieve
Adem die energie bewust in
Adem bewust liefde en compassie uit
Neem na ongeveer drie ademhalingen waar wat je voelt

Deze fantastische ademtechniek komt uit het boeddhisme waarbij de nadruk ligt op liefde en compassie.

Laten we ondanks deze bijzondere tijd elkaar niet uit het oog verliezen en de hoop nooit opgeven. Lief mens: Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. Ik wens je een fijne kerstperiode en een gezond en inspirerend nieuwjaar toe.
In liefde en licht. Carolien

 

Update Corona & Behandelingen

Mijn praktijk is per 3  maart 2021 weer OPEN !!!!

App, mail of bel gerust !

 

De komende weken/maanden blijven voor ons allemaal spannend & onzeker. Juist nu is het zo belangrijk geworden om af en toe even de pauze-knop in te drukken. Je weer op te laden, je rust momenten te pakken, je energiehuishouding te resetten. Of simpel-weg even je verhaal te delen, want Corona heeft bewust of onbewust invloed op een ieders leven.

Energetisch zitten we in een grote shift en ook hier kun je in enige mate "last "van hebben.  2020 zou voor velen HET jaar gaan worden en dat is het in meer of minder mate ook zeker geworden ! Als je het op energetisch niveau gaat bekijken hebben er heel wat veranderingen plaats gevonden. Misschien niet zoals we het van te voren hadden verwacht, maar zeker wel zoals het de bedoeling is. Vaak zijn er heftige gebeurtenissen, situaties of verandering nodig om je weer op de juiste koers te krijgen.  Ik ervaar deze Corona situatie als onderdeel hiervan. 

Tot snel !

Zelf zorg en ontspanning is het beste medicijn in deze bijzonder tijd, en daar help ik je graag bij.

Liefs Carolien