Signature Cell Healing

Dit is een energetische zachte helingmethode d.m.v. aanraking en het scannen van je auralagen. Signature Cell is de “Gods“  cel of “ Meester”cel  ook wel genoemd. Het is de aller eerste cel die ontstaat wanneer de zaadcel en eicel elkaar bevruchten. In deze cel bevindt zich jouw blauwdruk. Deze cel bevindt zich in de pijnappelklier, een klein hormoon orgaantje wat zich midden in het hoofd bevindt en wat vandaag de dag een grote rol speelt in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. In een tijd waarin drukte, hectiek en stress aan de orde van de dag is zijn onze cellen vergeten dat ze van oorsprong perfect zijn. En dit kan zich uiten in allerlei fysieke en geestelijke klachten en ongemakken. Door open te staan voor deze bijzondere energetische heling geef je jezelf en je lichaam weer de mogelijkheid zich dit te herinneren.

 

De heling werkt op alle niveaus en in alle 4 lagen van ons mens-zijn:

  1. Fysiek
  2. Emotioneel
  3. Mentaal
  4. Spiritueel

 

Er kan geheeld worden op zowel lichamelijke als pyschische klachten zoals neerslachtigheid, burn-out en gevoelens van angst en spanning. Tijdens de heling worden ook chakra’s in balans gebracht.

 

De Behandeling:

Het helen begint met het energetisch afstemmen en het werken met prana (levens) energie. Vooraf zal er eerst een kort gesprek plaats vinden waarin we de helingsvraag helder krijgen. Daarna zal de behandeling verder verlopen op de behandeltafel waar ik zal beginnen met het uitspreken van een intentie. Daarna zal ik verder gaan met de opening waarin ik je hoofd en hals ga aanraken. De opening en het uitspreken van de intentie alleen al kan als heling ervaren worden.

 

Als de opening afgerond is ga ik verder met de heling van de 4 aura lagen. Deze ga ik scannen (invoelen) en waar nodig energie af of bij voegen. Je kunt mij voelen energetisch maar ik zal je lichamelijk hier niet bij aanraken. Tijdens het scannen zal ik ervaren waar jouw lichaam (cellen) aandacht nodig hebben. Na het scannen kan ik jouw chakra’s nog behandelen of andere aandacht plekjes. Dit kan d.m.v. aanraking en het sturen van energie of zachte klopjes op jouw lichaam om zo de energie weer te laten stromen. Jouw cellen zullen hun zelfhelend vermogen weer herinneren dit kun je bewust of onbewust ervaren.

Als laatste de afronding waarbij ik weer het hoofd zal aanraken en afsluit met een dank intentie. De gronding zal er voor zorgen dat jij weer goed geaard en helder van de tafel af komt.

 

Signature Cell Healing is een krachtige heling methode die zichzelf al meerdere keren heeft bewezen. De heling is zo bijzonder om te ervaren, gun het jezelf. Het ontvangen van een heling is een cadeau van liefde voor jezelf. Heling is een proces en als je hiervoor openstaat kun je de magie van levensenergie ervaren.

Er kunnen diverse sensaties waar worden genomen tijdens de behandeling omdat de energie daar heen zal gaan waar jouw lichaam aandacht nodig heeft. Een gevoel van totale ontspanning en even leeg in je hoofd is er zeker een van.

 

Wees welkom om te ervaren !

 

Duur behandeling 1 tot max.1/2 uur

 

Deze healing is ook op afstand te ervaren duur 1 uur 

ook voor kinderen geschikt !

kosten € 25,00