Regressie Therapie

Zo nu en dan kun je even "vergeten" welke kant je aan het opgaan bent. Waar je het allemaal voor doet of deed. Heel af en toe kun je het gevoel hebben dat je hersens niet helemaal lekker mee willen werken en dat je overmand wordt door emoties die je niet zo één, twee, drie kunt plaatsen. En je je afvraagt waar komt dit vandaan.

 

Herkenbaar ? dan zou Regressie Therapie iets voor jou kunnen doen !

 

Soms moet de boel even door elkaar geschud worden zodat je , nadat de storm weer is gaan liggen,  je kunt zien wat er over is gebleven. Dit is d.m.v. een regressie sessie mogelijk. We stappen dan samen opnieuw in het verleden (uit dit leven) en onderzoeken op een veilige manier welke zaken of situaties er zijn, waar nog lading/emotie op zit. 

Zijn er dingen die je diep weggestopt hebt ? Waar je het ontstaan nu niet meer van weet. Samen gaan we opnieuw kijken naar de film van jouw leven waar zich deze situatie in heeft afgespeeld. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze film om zo een positieve invloed te krijgen en de emotionele lading te verzachten.

 

We gaan er samen naar kijken, zonder oordeel en voelen wat het diep van binnen met jouw doet.

Wat mag er nu vrijer gaan stromen? Waar mag wat meer beweging in gaan komen ?

Laat mij je mee nemen naar de diepte van jou onderbewustzijn , zodat het omhoog kan komen om jouw lucht en vrijheid in het nu te geven.

 

Duur sessie 1 tot max 1 1/2 uur

Als ondersteuning van deze sessie is Bach of Etherische olie een fijne aanvulling