Aurareading          

De aura is een energieveld dat elk mens, dier en plant omhult. Via deze aura lagen kun je veel informatie verkrijgen en interpreteren. Deze informatie kan betrekking hebben op zowel het emotioneel, fysiek, psychisch, mentaal of spirituele functioneren. Een aura reading kan voor bevestiging of verduidelijking zorgen over bepaalde situaties die zich nu in je leven afspelen. Een aurareading geeft meer zelfinzicht en biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief, eigen antwoorden te vinden op je vragen.

Tijdens de reading stem ik mij af op jouw energieveld. De reading begin ik met het lezen van jouw fysieke aura laag, daarna jouw emotionele laag vervolgens de mentale laag en als laatste jouw spirituele laag. Ik zie vormen, kleur, symbolen ook kan het zijn dat ik boodschappen doorkrijg die voor jouw op dat moment van belang zijn.       

Jouw aura laag staat in verbinding met jouw chakra’s de energiecentrums in jouw lichaam. Ook de chakra’s ga ik mij op afstemmen om te kijken welke boodschap of inzicht ik door mag geven. Ik maak contact met de 7 hoofdchakra’s en je voet en handchakra’s

De chakra’s die ik lees zijn : de voetchakra, de wortelchakra, de sacraal chakra, de zonnevlecht chakra, de hart chakra en hand chakra, de keel chakra, het 3e oog chakra en als laatste de kruin chakra. Ik leg uit waar elke chakra voor staat en deel met jouw wat ik zie, voel of ervaar bij elke chakra.

 

Duur sessie: ongeveer een uur 

indien gewenst kan er een opname gemaakt worden

Kosten : € 45,00