Coaching en Massage

We leven in een bijzonder tijd, waarin we door de hectiek van alle dag niet toe komen aan echt me-time en soms lopen dingen zo door elkaar dat we de richting (even) kwijt raken.

Laat mij jou ondersteunen met het ontwarren van de chaos in je hoofd (psychisch) en de pijn in je lichaam (fysiek) . Door gebruik te maken van mijn intuïtieve gave en invoelend vermogen en helende en rustige energie, zet je op het moment van ons eerste contact al automatisch onbewust de 1e stap op weg naar innerlijke rust en ontspanning.

Laat mij je begeleiden en samen kijken naar waar het vast loopt, en wat je nu op dit moment nodig hebt, om weer richting te geven aan jouw wensen en verlangens in dit leven, en tevens hiermee rust en ontspanning in je lijf te creëren.

Ik luister en hoor tussen de regels door wat er echt gezegd wordt of wat er echt gehoord wil worden. Ik geef respectvol en eerlijk door wat ik voel en zie, wat voor nu voor jouw belangrijk is om te horen.

Mijn doel is jouw de inzichten te geven waarmee jezelf verder kunt, uiteindelijk is het aan jou om verandering en rust in je leven te creëren, op een manier die goed voelt voor jouw. Ik vertaal slecht wat ik zie en voel in een taal die voor jou te begrijpen is.

Door middel van de combinatie coaching en massage ontstaat er een mooie heldere verbinding waardoor de chaos in je hoofd rustiger wordt en je lichaam zich kan ontspannen.

Voor diegene die dit wil ervaren biedt ik een traject Coaching en Massage aan. Bij interesse vraag naar de mogelijkheden.